Novetats

Bon dia famílies!!!

Recordeu que ja hem obert les preinscripcions pels quatre caus de Girona pels infants i/o joves que no formen part actualment dels Agrupaments. Podeu pre-inscriure-us aquí.

No dubteu en fer una ullada a la nostra pàgina web per veure qui som i si teniu algun dubte podeu contactar-nos via mail!!!

Preinscripcions 2018-2019
Salut i cau!!

 

 

Hola a totes i a tots!!!

Aquest dissabte dia 20, la nostra unitat més gran del cau ha decidit, com a extrajob, fer una gran quina: La grossa del Pare Claret!

La farem a partir de les 18h de la tarda, al local Social de Montjuïc. A part de la quina, hi haurà servei de bar i moltes més sorpreses. Si voleu passar una bona estona, veniu i participeu!!

A més, aquest cap de setmana, la unitat de LLiD marxen d'excursió a St.Privat d'en Bas, i ens han dit que parlaran amb persones del futur per estudiar la problemàtica del canvi climàtic! A veure com els hi va!

 

#Sempreapunt #pareclaret

 Cartell Quina PiC's 2018

 

 

Bon dia!!!!!

Aquest cap de setmana els Caps i les Quel·les hem estat de Consell a Anglès. Hem revisat el curs anterior i ja ho hem preparat tot pel curs d'enguany!

Us esperem  el cap de setmana que ve per celebrar l'excursió del Pas!! Estigueu atents al correu de les unitats per veure a quina hora us trobeu dissabte matí. Als que entreu nous d'aquest curs, ens trobem diumenge a les 9 del matí als locals del cau. Tornarem tots i totes dissabte a les 6 de la tarda altra vegada als locals del cau.

Salut!!!

Ruta RiNG's 2017

 

Com ja sabeu, el proper dia 1 d'octubre tindrà lloc el referèndum d'Autodeterminació del nostre país. Des de l'Agrupament escolta i guia Pare Claret de Girona, com a entitat implicada amb l'educació dels joves per a què siguin ciutadans crítics i compromesos i seguint els valors de la llei escolta que diu "som fidels al nostre país..." ens posicionem a favor del dret a decidir i donem tot el nostre suport al referèndum d'autodeterminació. Ens sentim part activa del nostre país i eduquem als infants i joves perquè siguin un motor de canvi en la societat. Nosaltres, animem a tothom a participar i a dir-hi la seva per poder decidir el nostre futur. I es per tot això i per tal de fer-ho possible que estem disposats a col·laborar amb altres entitats i institucions de forma activa per defensar el referèndum davant els atacs del govern de l'estat. El dia 1 d'octubre l'agrupament realitzarà un seguit d'activitats per tal que els nostres infants i joves prenguin consciència en el procés de la presa de decisions i que participin en la defensa activa d'aquest dret.

Bon dia!!!

Ja tenim obertes les inscripcions del curs 2017-2018 per als quatre caus de Girona. Estaran obertes fins el quinze de juliol així que si sabeu d'algú interessat en el món de l'escoltisme o que vulgui apuntar el seu fill o filla al cau, aquest és el moment! La preinscripció la gestionem conjuntament els quatre agrupaments de la ciutat per mirar que ningú es quedi sense plaça. Recrodem que només l'han de fer aquells que no han estat mai al cau, els nous.

Us deixem l'enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHtFcBLArYZhbNEKUtPfg5melUhRDGEaK3TABG0WRuvYD4Ow/viewform?c=0&w=1 

I el cartell: