Llops i Daines a Bescanó (tot passant per Grècia)

I després d’una excursió en Bicicleta fins a Bescanó hem arribat a… Grècia! Podem dir que els viatge ha estat tota una odissea, tot i que ha sigut tranquil i ràpid.
A part d’anar vestits com grecs, fer activitats de grecs, ajudar als deus grecs i alimentar-nos aamb menjar grec també vam menjar un pastís de xocolata que representava unes ruines gregues! Bé, potser al principi no però quan va arribar l’hora dels postres ja poca cosa quedava dreta…

La pluja ens ha visitat i ens va fer recollir al llit abans del previst. L’endemà al matí amb l’esperança que sortís el sol vam veure el cel trencat però no ens vam atrevir a agafar els caballs i les quàdrigues (o les bicis) i vam decidir quedar-nos pel poble.
Per l’enllaç a l’àlbum de fotos cliqueu al seguent link:

https://photos.google.com/share/AF1QipMh2WGNbCzz0_yPFq93UK4TFjTfq8kwoMjKEkLxg3GbsNjzjS0txpEYMutLnVHvjw?key=Q25aay1mZGtYMU1YZXpMZjFUemlQR2FOd0tMUTZ3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 24 = 25